Opinia Timisoarei

UM 0900 Gradistea, un reper strategic din instruirea lui Cojocari

Secretarul Primariei Timisoara, Ioan Cojocari, a ajuns in atentia procurorilor DNA din cauza unui constructor caruia, conform acuzatiilor, i-ar fi blocat lucrarile de mansardare a unor blocuri.

In ciuda zarvei penale create in jurul sau, Nea Jean nu s-a pierdut cu firea. Raspunde cu aceeasi nonsalanta oricarei intrebari i-ar trece prin cap unui controlor de la Curtea de Conturi, politist, procuror sau jurnalist.

E greu de bagat in corzi, motiv pentru care unii inamici ai eternizatului secretar au declansat o serie de verificari pentru a descoperi daca domnia sa nu are niscaiva pregatire speciala in tehnica autoprotectiei si a manipularii subconstientului colectiv. Mergand pe firul biografiei cojocariene, surprizele nu au intarziat sa apara.

In perioada 1975 – 1976, Ioan Cojocari a facut armata la UM 0900 Gradistea, judetul Ilfov, care, in prezent, este unitate a Serviciului Roman de Informatii, unde se organizeaza cursuri aprofundate pentru ofiteri. In aceste conditii, se poate spune fara teama de a gresi ca Ioan Cojocari este un „supervizor” edilitar greu de miscat de pe post. Prietenii stiu de ce…

Exit mobile version