Opinia Timisoarei

Ultimul zbor! Un parapantist din Timisoara a murit in Nepal. FOTO!

TIMISOARA. Aripile i s-au frant in zbor! Un tanar parapantist din Timisoara a pierit in Nepal, miercuri, in timp ce isi urma pasiunea. Dragos Pirte s-a prabusit cu parapanta intr-o jungla din zona Pokhara.

Grav ranit, timisoreanul n-a mai rezistat. Prietenii il plang si transmit mesaje de condoleante familiei tanarului care a plecat prea devreme, la numai 34 de ani.

„Nu imi vine sa cred! Cata durere si tristete… Dumnezeu sa-ti dea odihna vesnica in Imparatia Sa! Un gand de alinare si sincere condoleante familiei indurerate!”, scrie o prietena pe Facebook.

„Dragul meu coleg Dragos, ai plecat cu parapanta, dar te-ai ratacit, ai luat-o pe alt drum, nu pe acolo trebuia sa mergi… Condoleante familiei. Dumnezeu sa te odihneasa si sa aiba grija de sufletul tau!”, scrie o alta.

„The sky will always be yours, every time we’ll look you’ll see there. Condolences to the family!”, adauga o alta amica de-a lui Dragos.

„Ai plecat prea repede spre cer. Odihneste-te in pace!”, scrie un alt prieten.

Ne vor lipsi extrem de mult entuziasmul tau, viziunea ta de viata si aptitudinile tale de bucatar. Tristetea este coplesitoare si toate gandurile noastre se indreapta catre familia ta si catre cei apropiati tie„, i-a scris un alt prieten pe contul de Facebook.

Dragos Pirte era pasionat de sporturile extreme: parapanta, tiroliana, rafting si schi, insa, spun cunoscutii, era prudent si pretuia viata. De asemenea, era si un impatimit al gastronomiei.

Timisoreanul, absolvent al Universitatii de Vest, umblase in toata lumea si plecase in Nepal la sfarsitul lunii ianuarie, spun apropiatii. Nu era la prima aventura acolo.

Il cunosteam mai mult din contextul jobului, nu am prea socializat in afara locului de munca. Facea rafting, parapanta, se dadea cu tiroliana, era pasionat de schi. Cred ca acum se afla pentru a treia sau a patra oara in Nepal, deci nu era ceva nou pentru el. Era foarte calculat si se pregatea temeinic pentru turele cu parapanta. Tocmai de aceea a fost un mare soc pentru noi, cand am aflat ce s-a intamplat„, a spus, pentru opiniatimisoarei.ro, un coleg de-al lui Dragos.

Sursa foto: Facebook.com

Exit mobile version