Opinia Timisoarei

Ultimele mormane de gunoi din Timisoara vor disparea in 10 zile. Nicolae Robu scoate din nou pe strazi angajatii de la societatile din subordinea Primariei

TIMISOARA. Rampele de gunoi ilegale in Timisoara, ca ciupercile dupa ploaie. Pentru ca oamenii continua sa arunce pe strada tot felul de obiecte de care nu mai au nevoie, se va organiza o ultima etapa a Campaniei Timisoara curata.

CITESTE SI: Timisoara s-a miscat. Mii de oameni au alergat la cea mai mare sarbatoare a comunitatii pentru proiecte caritabile 

Anuntul a fost facut de primarul Nicolae Robu pe pagina lui de Facebook. Nemultumit de curatenia din oras, edilul scoate din nou pe strazi angajatii de la societatile din subordinea primariei.

Așa cum a putut observa oricine, în ultima vreme orașul nostru este mult mai curat. NU SUNTEM, ÎNSĂ, MULȚUMIȚI! Încă vedem în diverse puncte mormane de crengi, mormane de diverse foste bunuri, coșuri de gunoi doldora, chiștoace de țigări pe jos, etc.
Pentru a ajunge la un alt nivel, am stabilit să intervenim în regim de campanie în perioada următoare, timp de 10 zile, de marți 16.04.2019, până joi 25.04.2019, pentru a ridica tot ce înseamnă mizerie în întregul oraș. Intervenția este în regim de voluntariat și va fi susținută de firmele Primăriei -AQUATIM, COLTERM, HORTICULTURA, PIEȚE, SDM, STPT-, firmele de întreținere a spațiilor verzi aflate sub contract cu Primăria – GREEN CITY și ROGERA- și operatorul de salubritate al ADID -RETIM- și operatorul de salubritate al Primăriei -BRANTNER-.”, a notat primarul.

Nicolae Robu face un apel la timisoreni ca, dupa ce deseurile vor fi adunate de pe strazi, acestia sa nu mai arunce la intamplare gunoiaele ci sa respecte campaniile de colectare organizate de operatorul de salubrizare.

Fac apel la dv la toți, dragi timișoreni, ca după ce veți constata că pe strada dv s-a făcut curat, să nu mai scoateți NICIODATĂ în stradă reziduuri, de niciun fel, ci să le introduceți în circuitul de colectare conform regulilor instituite, reguli preluate din țările cu un standard mai ridicat de civilizație, țări pe care noi le admirăm când le vizităm.

Haideți să nu mai aruncăm nimic pe jos -chiștoace, șervețele, pahare de plastic, etc., etc.-, să-i atenționăm “că au scăpat ceva” pe cei pe care îi vedem că aruncă, într-un cuvânt: SĂ PĂSTRĂM CURĂȚENIA! Contez pe dv.!„, a mai scris edilul sef.

Programarea ridicarii gunoaielor, pe zile si pe strazi, o gasiti AICI.

In paralel cu aceasta actiune, RETIM Ecologic Service desfasoara o campanie de colectare a deseurilor voluminoase, amplasand in cartiere containere speciale in care pot fi depuse acestea. Lista locurilor, calendarul si orarul sunt disponibile aici.

Exit mobile version