Opinia Timisoarei

Ultimele imagini de pe Autostrada Lugoj – Deva. Unde stau cel mai bine constructorii cu lucrarea. Galerie Foto

TIMISOARA. In timp ce pe lotul 2 al Autostrazii Lugoj – Deva s-a decis rezilierea partiala a contractului, dupa ce ministrul Transporturilor a facut o scurta vizita saptamana aceasta, pe loturile 3 si 4 lucrarile avanseaza cu repeziciune.

CITESTE SI: Chinezii fac un loc de joaca intr-o comuna de langa Timisoara, in doar 15 zile 

De altfel, exista promisiuni pentru deschiderea traficului pe aceste tronsoane inainte de Craciun sau cel tarziu in primavara anului 2018.

Asociatia Pro Infrastructura a postat noi imagini de pe lotul 4 al Autostrazii aratand ca in punctele critice lucrurile stau neasteptat de bine.

Vesti bune de pe lotul 4 al Autostrazii A1 Lugoj-Deva, intre nodurile Ilia si Soimus (Deva), constructor UMB. in toate punctele critice lucrarile avanseaza intr-un ritm bun.
Se asterne asfalt pe zona cuprinsa intre ecoductul deja executat si dealul din dreptul carierei de piatra. In dreptul dealului de la cariera se va executa un zid de sprijin pentru stabilizarea versantului si se lucreaza la terasamente.
La viaductul Branisca, constructorul a inaintat cu sapaturile in deal si au aparut ultimii piloți forați, fundațiile pilelor (pilonilor) care „urca” autostrada in deal. Se munceste intensiv la finalizarea pilelor acestui viaduct pentru ca, speram noi in curand, sa vedem si primele grinzi instalate aici.

Se inainteaza, de asemenea, la terasamentele dintre acest viaduct si barajul Mintia (spre Soimus/Deva).
Autostrada prinde contur si inspre pescarie, o alta zona unde se asfalteaza. La pescarie, de asemenea, autostrada prinde forma, lucrandu-se la terasamente. Probabil ca si aici vom vedea in scurt timp balast stabilizat si apoi straturile de asfalt„, au notat cei de la Asociatia Pro Infrastructura.

Toate imaginile le puteti vedea AICI!

Daca ritmul de munca se mentine, iar toamna va fi lunga si cu vreme buna, sunt sanse foarte mari ca loturile 3 si 4 de pe Autostrada Lugoj – Deva sa fie date in folosinta si astfel vom putea merge neintrerupt pe autostrada de la Holdea pana la Sibiu.

Exit mobile version