Opinia Timisoarei

Ultimele imagini cu iPhone-ul ieftin ce va fi lansat in 10 septembrie! VEZI FOTO cu iPhone 5S si iPhone 5C!

Apar tot mai multe imagini cu Apple iPhone 5S si iPhone 5C cele doua smartphone-uri despre care se zvoneste ca vor fi lansate in scurta vreme.  Cele mai recente dintre ele fotografii prezinta carcasele in care se va vinde „iPhone-ul ieftin”, botezat iPhone 5C.

Potrivit zvonurilor care circula in presa internationala, iPhone 5S si iPhone 5C vor fi lansate pe data de 10 septembrie.

Site-ul Business Insider a adunat cele mai credibile zvonuri despre cele doua telefoane:

1. Noul telefon al companiei Apple va purta numele de iPhone 5S si va arata la fel ca modelul precedent, iPhone 5.

2. Chiar daca va arata la fel ca modelul precedent, iPhone 5S va avea componente hardware mult mai bune: noua generatie de procesoare A7, o baterie cu autonomie mai mare, o camera foto-video mai buna.

3. Noul Apple va avea doua flash-uri (daca se va confirma acest zvon, inseamna ca iPhone 5S va arata putin diferit de iPhone 5).

4. Chiar daca se zvoneste ca iPhone 5S va avea un buton care va putea citi amprente, acest lucru este foarte putin probabil sa se intâmple. Zvonul acesta a aparut in presa internationala din cauza ca Apple a cumparat compania Authentec, care furnizeaza tehnologie pentru citirea amprentelor.

5. iPhone 5S va fi prezentat pe 10 septembrie.

6. iPhone 5S va fi disponibil in trei variante de culoare: alb, negru si „sampanie” (o nuanta discreta de auriu).

7. Potrivit zvonurilor care circula pe site-urile de tehnologie, odata cu iPhone 5S va fi lansata si o versiune „low-cost” de iPhone, care va purta numele de iPhone 5C. iPhone 5C-ul va avea o carcasa de plastic, un pret de aproximativ 350 de dolari si va fi disponibil in mai multe culori, precum azuriu si roz.

Exit mobile version