Opinia Timisoarei

Ultimele clipe ale cursei mortii, la Timisoara. A fost filmat traseul soferului incepator care a facut teribilul accident din Pasajul Michelangelo, in care doi tineri de 19 ani au murit. Video

TIMISOARA. Camerele de supraveghere din Timisoara au surprins ultimele momente ale traseului urmat de soferul de doar 18 ani, in noaptea de miercuri spre joi, implicat in cel mai grav eveniment rutier din ultimii ani in Timisoara si primul accident mortal din Pasajul Michelangelo, de la inaugurarea sa in 2015.

CITESTE SI: Tragedie. 2 tineri morti si 2 grav raniti la Timisoara, dupa un teribil accident in Pasajul Michelangelo. Masina zdrobita, dupa un impact devastator. Video 

Inainte de impactul devastator din traversarea subterana, tanarul aflat la volan, care avea permis de mai putin de 3 luni, a fost filmat pe cand mergea dinspre centru catre intersectia de la Michelangelo, apoi face dreapta pe bulevardul Parvan si merge pana la intersectia cu bulevardul Mihai Viteazu. La culoarea verde a semaforului, tanarul se intoarce pe Parvan, in sens opus, si este surprins pe cand se indreapta spre Pasajul Michelangelo.

Cateva clipe mai tarziu, se produce tragedia. Aceasta nu a fost filmata de camere de supraveghere din pasaj, intrucat acestea nu functionau.

Cert este ca, din cauza vitezei, soferul lipsit de experienta pierde controlul masinii (un Volvo model vechi), aceasta se izbeste de un perete si este proiectata pe contrasens intr-o autoutilitara a STPT.

In urma impactului violent, autoturismul a fost zdrobit, iar doi tineri de 19 ani, aflati pe bancheta din spate a masinii, au murit pe loc, Soferul si pasagerul din dreapta, de 18, respectiv 20 de ani, au fost raniti grav si internati in spital.

Cei 4 erau toti studenti la Politehnica in Timisoara. Baiatul care s-a stins era campion mondial la robotica.

CITESTE SI: Baiatul de 19 ani care s-a stins in teribilul accident din Pasajul Michelangelo la Timisoara era campion mondial la robotica. Video 

Impreuna cu colegii sai din Delta Force a castigat anul trecut Campionatul Mondial de Robotica desfasurat la Huston, Texas, in Statele Unite ale Americii, la care au participat 160 de echipe din toata lumea.

 

Exit mobile version