Opinia Timisoarei

Ultima grija a ministrului interimar al Educatiei: schimbarea sefului ISJ Timis. Marin Popescu a fost eliberat din functie!

TIMISOARA. Ministrul interimar al Educației, Liviu Pop, a semnat un ultim act inainte de a-si aduna lucurile din biroul de ministru, acela de eliberare din functie a sefului Inspectoratului Scolar Judetean Timis, Marin Popescu.

Ultima zi de ministeriat a sefului de la Educatie a fost una foarte ocupata. Dupa ce a semnat ordinul de desfiintare a Comisiei care urma sa ii verifice teza de doctorat a premierului Victor Ponta, Liviu Pop a mai semnat un alt document care vizeaza judetul Timis.

Este vorba de ordinul prin care Marin Popescu, actualul sef al Inspectoratului Scolar Judetean Timis este eliberat din functie. De asemenea, el l-a numit pe acest post pe nimeni altul decat pe Cornel Petroman, liberal si director al Liceului Pedagogic ”Carmen Sylva” din Timisoara. Cele doua acte au fost semnate si transmise ISJ Timis vineri seara, in jurul orei 20.

Interesant este ca Liviu Pop a luat aceasta decizie in prag de incepere a unuia dintre cele mai importante examene din invatamant, Bacalaureatul. Mai mult decat atat, sambata dimineata este programata o sedinta de constituire a comisiilor ce vor participa la examenul de Bacalaureat, iar Marin Popescu se pregatea de aceasta sedinta, dar in aceste conditii, sedinta va fi condusa de noul inspector general, Cornel Petroman.

Exit mobile version