Opinia Timisoarei

Ultima distractie, in Piata Libertatii din Timisoara! Cea mai fotografiata statuie din oras! FOTO!

TIMISOARA. Maraton de sedinte foto in Piata Libertatii din Timisoara, unde trecatorii gasesc de-a dreptul interesanta statuia “De-a telefonul”, a artistului Bogdan Rata.

Multi se opresc si se straduiesc sa obtina cele mai reusite selfie-uri cu baiatul din bronz asezat in piata. Altii, mai sugubeti, au adus si imbunatatiri – i-au pus pustiului un fular la gat ca sa nu-i fie… frig.

Cum statuia a fost pozitionata, la finele saptamanii trecute, chiar la intrarea in Libertatii dinspre strada Alecsandri, oricine patrunde in piata trece pe langa ea.

Vineri dimineata un domn imbracat in treining, purtand un fes tuguiat, a facut mai multe teste foto. Mai intai a incercat o fotografie in care sa-l imite pe baiatul cu telefon, apoi l-a imbratisat si in cele din urma a facut selfie-ul perfect. Cele cateva minute bune de stradanii au dat roade, pentru ca la final a plecat tare fericit.

Proiectul “De-a telefonul” reprezinta o sculptura ce are ca tema comunicarea, jocul, copilaria ca metafora a viitorului, contemporaneitatea, dupa cum sustine artistul Bogdan Rata. Opera este din bronz patinat si are aproximativ 2 m inaltime.

Exit mobile version