Opinia Timisoarei

Ultima decizie a judecatorilor legata de sefii Politiei Timis aflati in arest! Ce li se intampla?

TIMISOARA. Tribunalul Timis a decis ca sefii de la Politia Timis si primarul din Recas sa fie cercetati in continuare, in urmatoarele 30 de zile, in stare de arest preventiv, instanta prelungind mandatul de arestare.

Asadar, seful Politiei Timis, Sorin Muntean, adjunctul acestuia, Florin Bolbos, seful de la Rutiera, Marcel Craciunescu, precum si primarul orasului Recas, Pavel Teodor vor mai sta dupa gratii inca 30 de zile. Decizia Tribunalului Timis nu este una definitiva, ci poate fi contestata la Curtea de Apel Timisoara.

Sorin Muntean, seful IPJ Timis, care este acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Florin Bolbos, adjunct al inspectorului sef al IPJ Timis, cu atributii pe linia de munca ‘rutiera’, care e acuzat de abuz in serviciu daca functionarul a obtinut pentru sine sau pentru altul un folos necuvenit.

Marcel Craciunescu, sef al Serviciului Politiei Rutiere Timis, care este acuzat de savarsirea a patru infractiuni de luare de mita

Teodor Pavel, primar al orasului Recas, care e acuzat de instigare la uzurparea functiei, instigare la hartuire si instigare la abuz in serviciu.

Ancheta DNA Timisoara continua.

Exit mobile version