Opinia Timisoarei

Uimitor! Trafic decent in Timisoara in prima zi de scoala! Unde s-au facut totusi cozi de masini? FOTO!

TIMISOARA. Nebunia asteptata in trafic in prima zi de scoala la Timisoara n-a fost atat de mare pe cat se asteptau soferii si nu numai. In sudul orasului inspre scoli, in aceasta dimineata, s-a circulat decent, fara blocaje.
In nordul Timisoarei, catre centru, s-au format cozi pe Calea Aradului, inspre Piata Marasti, dar circulatia nu a fost blocata.

Acuma, e prima zi de scoala, probabil multi si-au lasat masinile acasa de frica sa nu ramana blocati, si au mers pe jos sau cu RATT-ul„, crede un sofer de taxi din Timisoara.

S-au mai schimbat si perioadele in care isi iau timisorenii concedii, multi inca sunt in vacanta, ca la scoala in prima saptamana nu se face mare lucru, si de aceea nu e chiar nebunie„, povesteste un alt sofer.

Stati sa vedem cum o fi de maine, ca azi e lejer, dar de maine, la 8 jumate nu va mai fi asa de roz„, spune un alt conducator auto.

In preajma scolilor, in apropierea orelor la care sunt programate festivitatile de deschidere a nului an scolar, se gaseau cu greu locuri de parcare.

Va reamintim, circulatia pe strada Popa Sapca ramane deschisa in ambele sensuri pana marti dimineata la ora 8.00.

Exit mobile version