Opinia Timisoarei

Uimitoarea descoperire facuta de politisti dupa accidentul violent in care un tanar a murit zdrobit in propria masina, pe o sosea din Timis! VIDEO

TIMISOARA. Mai avea doar 50 de kilometri pana acasa, n-a tinut seama ca soseaua era uda si a apasat pedala de acceleratie. A izbit violent o borna de beton si a pierit la numai 28 de ani. Este vorba de un sofer din Timis care a murit noaptea trecuta pe un drum din judet.

CITESTE SI: Zdrobit in propria masina, dupa un accident violent, un tanar a murit! Tragedie in Timis! VIDEO!

Barbatul, de loc din Cenad, a pierdut controlul volanului, iar autoturismul a derapat, a iesit de pe carosabil si a lovit cu putere borna kilometrica de beton de pe marginea drumului.

In urma impactului puternic, autoturismul a smuls pur si simplu borna si s-a rasturnat in santul de langa sosea.
Tanarul a fost proiectat pe scaunul din dreapta si a pierit cu picioarele sfarmate sub bordul deformat.

CITESTE SI: Un mare bulevard din Timisoara va avea trei benzi de circulatie pe sens!

Un alt conducator auto care mergea in fata lui a vazut accidentul in oglinda retrovizoare. Omul a oprit imediat si a fugit intr-un suflet sa vada ce s-a intamplat. Si-a dat seama ca nu-l poate ajuta pe tanarul ramas captiv in caroseria indoita si a sunat deindata la numarul de urgenta 112.

La fata locului au sosit rapid un echipaj de descarcerare, o ambulanta SMURD si politia.

Din pacate, medicii n-au mai putut face nimic pentru sofer. Isi daduse deja ultima suflare.

Tanarul a lasat in urma o fetita de cativa anisori, care va creste de-acum fara tata. Pe pagina de Facebook a barbatului mesajele de condoleante nu mai contenesc. Prieteni, rude ori simpli cunoscuti isi exprima regretul ca acesta s-a stins prea devreme si nimeni nu isi explica ce l-a indemnat sa calce intr-atat de tare pedala de acceleratie.

Politistii aveau insa sa descopere lucruri uimitoare dupa acest teribil accident.

In urma verificarilor in baza de date, politistii au constatat ca tanarul nu poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, iar placutele cu numerele de inmatriculare apartineau unui autoturism care figureaza ca fiind radiat din circulatie„, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant al IPJ Timis.

Ancheta oamenilor legii continua in acest caz.

Exit mobile version