Opinia Timisoarei

Ucisa in bataie, transata si aruncata intr-un canal de propriul frate! Afla motivul incredibil!

Sfarsit tragic pentru o actrita britanica in varsta de 29 de ani. Dupa o cearta cu fratele sau, acesta a omorat-o in bataie, dupa care a transat-o.

Desi disparitia sa a fost anuntata inca din luna martie, abia acum procurorii au strans suficiente probe pentru a-l acuza pe criminal.

Potrivit presei britanice, actrita Gemma McCluskie si fratele sau locuiau impreuna, insa aveau o relatie tensionata. Tanara nu era de acord cu stilul de viata al barbatului, dependent de droguri, si chiar i-a cerut sa se mute. Se pare ca in noaptea crimei cei doi s-au certat din cauza unei chiuvete inundate. Furios, barbatul a lovit-o pana a lasat-o fara suflare. A transat-o si i-a pus trunchiul intr-o valiza pe care a aruncat-o in Reget’s Canal din Londra.

Apoi, pentru a-i induce in eroare pe apropiati si pe politisti, le-a spus ca probabil Gemma a plecat de acasa si ca ar trebui sa vorbeasca si cu un fost iubit al sau care ii datora bani.

Politistii au indentificat-o pe tanara cu ajutorul unui tatuaj. in plus, un martor a povestit ca l-a vazut aruncand valiza in canal. Barbatul sustine acum in fata judecatorilor ca nu isi aminteste sa isi fi omorat sora.

 

Exit mobile version