Opinia Timisoarei

Ucigasul Elodiei a fost identificat! Politia sustine ca acesta ar fi chiar sotul victimei, Cristian Cioaca

Seful politiei Capitale, Vasile Viorel, a declarat ca autorul crimei a carei victima a fost avocata Elodia Ghinescu a fost identificat. Criminalul este nimeni altul decat sotul Elodiei, Cristian Cioaca, a spus chestorul.

Se stie autorul crimei a carei victima a fost Elodia„, a declarat chestorul Vasile Viorel, cel care a condus ancheta in dosarul disparitiei avocatei.  „Avem mult mai multe probe decat in alte cazuri in care s-au pronuntat condamnari„, a mai declarat Vasile Viorel.

Mama Elodiei, Emilia Ghinescu, a declarat ca are incredere in declaratiile facute de Politie. „As vrea sa fie descoperit criminalul. (…) Sper sa o putem gasi„.

Nu cred ca mai este in viata pentru ca, sub nici o forma nu ar fi lasat copilasul. Dupa probele care s-au gasit si dupa comportmanetul celui care a ucis-o, adica sotul ei, asta credem„, a mai spus aceasta.

Celebra Elodia Ghinescu a fost declarata moarta, in mod oficial, la finalul lunii august, la patru ani de la disparitia ei.

Apropiatii avocatei au vazut-o pe Elodia pentru ultima data la 29 august 2007. Sotul ei a declarat disparitia femeii abia pe 4 septembrie, iar in scurt timp a ajuns principalul suspect al uciderii Elodiei.

Cristian Cioaca a fost pus sub acuzare pentru omor calificat si a fost propus pentru arestare preventiva. in lipsa cadavrului, judecatorii au decis cercetarea lui in stare de libertate.

Exit mobile version