Opinia Timisoarei

TVR nu mai are dreptul sa difuzeze extragerile la LOTO! O alta televiziune a castigat drepturile TV

Jucatorii la LOTO care si-au incercat norocul saptamana trecuta, au avut surpriza ca duminica seara sa nu mai vada la TV traditionala extragere dela TVR. Motivul? Contractul dintre Televiziunea publica si Loteria Romana a expirat, iar la noua licitatie, drepturile de difuzare au fost atribuite unei alte televiziuni.

Decizia Loteriei Romane a nemultumit postul care in mod traditional difuza extragerea si a creat confuzie intre jucatorii obisnuiti sa afle rezultatele de la televiziunea publica. In urma unei licitatii la care s-au inscris doar doua televiziuni, drepturile de difuzare au fost castigate de Kanal D.

Reprezentantii SRTV au depus contestatie si au acuzat ca TVR a fost „dezavantajata voit prin cerintele specificate in documentatia de atribuire”, scrie realitatea.net.

Conform unui comunicat al TVR, „este pentru prima data cand Loteria Romana solicita detinerea certificatului ISO 9001 televiziunii care ar difuza extragerile Loto, certificat care, de altfel, nu este specific industriei media”.

Desi TVR are o acoperire de peste 99% din populatie, la selectia organizata de Loteria Romana, castigatoare a fost televiziunea Kanal D, a carei acoperire mult mai redusa.

Mai multe detalii AICI.

Exit mobile version