Opinia Timisoarei

Tururi ghidate, demonstratii ale specialistilor de la Academia de Conducere Titi Aur si activitati pentru copii. A fost Ziua Portilor Deschise la Continental Anvelope Timisoara. Video

TIMISOARA. A fost o zi plina de surprize pentru peste 1300 de oameni care au ales sa treaca pragul companiei de anvelope Continental Tires din Timisoara, cu ocazia Zilei Portilor Deschise.

Sambata, in 27 martie, toti cei care au participat la evenimentul de la Padurea Verde au putut vizita interiorul fabricii, unde au vazut, pas cu pas, cum se confectioneaza anvelopele si au primit informatii despre procesul tehnologic de productie.

Au fost, de asemenea, organizate o serie de activitati pentru copiii care au vizitat fabrica, care de care mai distractive, iar specialistii de la Academia de Conducere Titi Aur au facut demonstratii in simulatoare, pentru ca oamenii sa inteleaga ce se intampla in timpul unor accidente de masina.

In plus, cei care sunt in cautarea unui loc de munca au putut discuta direct cu reprezentantii diferitelor departamente din cadrul Continental Tires.

La Continental, suntem mandri sa impartasim pasiunea si inovatia noastra comunitatii din Timisoara. Evenimentul „Portile Deschise” a fost o ocazie excelenta de a prezenta anvelopele noastre de calitate superioara, precum si tehnologiile pe care le folosim publicului timisorean. Suntem incantati de interesul si entuziasmul manifestat de publicul vizitator. Acesta este doar unul dintre evenimentele pe care le planificam in acest an pentru a sarbatori cei 25 de ani de la infiintarea fabricii de anvelope Continental din Timisoara„, a declarat Matthieu Turlure, Plant Manager la Continental Tires Timisoara.

Si, pentru ca intotdeauna implicarea in comunitate a fost una dintre prioritatile companiei Continental, si anul acesta fabrica va continua aceste demersuri. Va sprijini si evenimentele organizate pentru a marca anul in care Timisoara este Capitala Europene a Culturii si va organiza activitati pentru angajati, dar si pentru publicul larg, cu ocazia aniversarii a 25 de ani de existenta a fabricii la Timisoara.

Continental dezvolta tehnologii si servicii de pionierat pentru mobilitatea durabila si interconectata a oamenilor si a bunurilor acestora.

Fondata in 1871, compania tehnologica ofera solutii sigure, eficiente, inteligente si accesibile pentru vehicule, masini, trafic si transport. In 2022, Continental a generat vanzari de 39,4 miliarde de euro si are in prezent aproximativ 200.000 de angajati in 57 de tari si piete.

Exit mobile version