Opinia Timisoarei

Tupeu de politician in Timis. Un lider USR a fugit cu politistii pe urme

TIMIS. A sfidat politistii care au incercat sa-l traga pe dreapta la un filtru si a fugit mai apoi cu ei pe urme pana acasa.

CITESTE SI: Accident violent la Timisoara. Femeie spulberata de o masina. Foto 

Liderul USR Traian Vuia, Dan Lupulescu, fost politist, a refuzat sa opreasca la semnalele unui echipaj care organizase un filtru catre Faget. Agentii au pornit in urmarirea masinii acestuia, insa politicianul a calcat pedala de acceleratie si a oprit abia in fata propriei case, refugiindu-se repede in curte.

Mai multi martori au declarat pentru lugojnfo.ro ca politicianul i-ar fi sfidat pur si simplu pe politisti si, dupa ce a incetinit in dreptul echipajului, si-a continuat drumul in mare viteza.

Cand in fata locuintei politistii i-au cerut explicatii, USR-istul le-a vorbit pe un ton superior, chiar certandu-i ca au avut curajul sa incerce sa il traga pe dreapta.

Politicianul a ramas fara carnet in urmatoarele 30 de zile si s-a ales cu o amenda de 1450 de lei.

UPDATE: Dan Lupulescu se retrage de la conducerea USR Traian Vuia

In urma incidentului in care a fost implicat Dan Lupulescu, acesta a anuntat pe pagina sa de Facebook ca se va retrage de la conducerea filialei Traian Vuia, „pana la solutionarea problemei”.

Lupulescu si-a delegat atributiile catre Cosmin Eduard Girleanu-Benteu, vicepresedinte al USR Traian Vuia.

Conducerea filialei judetene a partidului s-a limitat sa comenteze ca are incredere ca autoritatile vor solutiona just cazul.

Conducerea USR Timis are toata increderea ca autoritatile competente vor solutiona just cazul, iar orice masura disciplinara va fi luata ulterior. Crezul nostru este ca nimeni nu e mai presus de lege, iar orice membru incalca acest principiu, chit ca e membru simplu sau presedinte, va suporta consecintele legale si morale ale faptei sale„.

Exit mobile version