Opinia Timisoarei

Tupac a fost ucis pentru 2.500 de dolari. Afla cine este criminalul!

Tupac a fost omorat in anul 1996, insa criminalul lui abia acum a iesit la iveala. Acesta si-a recunoscut fapta si a spus ca l-a atacat in 1994 pentru o suma de 2.500 de dolari.

Un detinut aflat intr-o inchisoare din New York a declarat ca el este autorul atacului. Acesta a adaugat ca a comis teribila fapta pentru suma de 2.500 de dolari.

Politia din New York a deschis o ancheta dupa ce detinutul Dexter Isaac ar fi postat marturisirea pe site-ul de internet allhiphop.com. Acesta ar fi fost patit de un alt mogul hip hop sa-l jefuiasca si sa-l impuste pe Shakur, in fata unui studio de inregistrari din Manhattan. Tupac a fost grav ranit dupa atacul din 1994, dar s-a recuperat. A fost omorat in 1996, tot in urma unui atac armat.

Potrivit Biroului Federal al Inchisorilor, Isaac a fost condamnat la viata si isi ispaseste pedeapsa la Centrul de Detentie Metropolitan din Brooklyn. Purtatorul de cuvant al NYPD a declarat ca, daca se dovedeste ca Dexter Isaac este cu adevarat autorul atacului, acesta va fi interogat.

Exit mobile version