Opinia Timisoarei

Tumora gigant, indepartata de pe fata unei femei. Premiera intr-un spital din Banat

TIMISOARA. Premiera intr-un spital din Banat. O femeie a primit o noua sansa la o viata normala, dupa ce medicii i-au extirpat o tumora gigant.

CITESTE SI: Cruzime fara margini. Caine spanzurat de un copac. Politistii il cauta pe nemernicul care a ucis bietul animal 

Interventia a avut loc la Spitalul Municipal de Urgenta din Caransebes, unde medicul Singh Bhupinder din cadrul sectiei de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva a reusit sa inlature o tumora de peste 3 kilograme de pe fata unei paciente.

Femeia, in varsta de 61 de ani, purta acest calvar de 18 ani.

„Tumora a fost situata la nivel maxilo – facial stanga, care a cuprins glanda parotida, ceea ce putea duce la o pareza faciala prin lezarea nervului facial. Operatia a durat 4 ore si a fost o reusita, pacienta fiind stabila si in afara oricarui pericol, urmand sa ramana sub supraveghere medicala, inca cateva zile”, a spus medicul Singh Bhupinder, citat de expressdebanat.

Reusita medicala este cu atat mai mare cu cat, pe langa tumora gigant, femeia sufera si de alta boli, care ar fi putut afecta bunul mers al interventiei.

Exit mobile version