Opinia Timisoarei

Trupa Romaniei la Eurovision, Hotel FM, a intrat la bursa pariurilor. Francezii ne vad invingatori

Trupa romaneasca Hotel FM este pe locul 19 la casele de pariuri internationale in topul sanselor de a castiga competitia.

Google ne estimeaza in primele cinci pozitii castigatoare la Eurovision, iar francezii ne vad deja castigatori.

Franta ne-a facut o surpriza placuta, clasand Hotel FM pe primul loc in topul concurentilor cu cele mai mari sanse de a pleca acasa cu trofeul. Si Marea Britanie ne-a surprins placut, clasand trupa care reprezinta Romania pe locul 2.

Trupa Hotel FM, reprezentanta Romaniei la Eurovision 2011, intra pe pozitia a 17-a in finala concursului, care va avea loc sambata la Dusseldorf Arena, Germania.

Ordinea intrarii in concurs in finala de sambata este urmatoarea: Finlanda, Bosnia-Hertegovina, Danemarca, Lituania, Ungaria, Irlanda, Suedia, Estonia, Grecia, Rusia, Franta, Italia, Elvetia, Marea Britanie, Moldova, Germania, Romania, Austria, Azerbaidjan, Slovenia, Islanda, Spania, Ucraina, Serbia si Georgia.

Romania, reprezentata de trupa Hotel FM (Gabriel Baruta, David Bryan si Alex Szuz), cu piesa „Change”, s-a calificat in finala de sambata dupa ce a concurat in a doua semifinala Eurovision, joi, la Düsseldorf.

Tot joi s-au mai calificat Bosnia si Hertegovina, Austria, Ucraina, Republica Moldova (Zdob si Zdub – „So Lucky”), Suedia, Slovenia, Estonia, Danemarca, Irlanda.

Anul trecut am fost reprezentati la Eurovision de Paula Seling si Ovidiu Cernauteanu care au interpretat piesa „Playing with Fire” si au castigat locul 3.

Exit mobile version