Opinia Timisoarei

Trupa Proconsul a cantat In Numele Domnului la biserica Agape din Timisoara

Peste 2.500 de credinciosi au sarbatorit duminica sfanta in biserica Agape din Timisoara. O atmosfera calduroasa intr-o casa a Domnului plina de enoriasi, in care nu era loc sa arunci un ac, si o voce de exceptie. Asa s-a petrecut seara pentru miile de oameni care au venit sa asculte un concert de zile mari sustinut de baietii de la Proconsul.

Bodo, solistul trupei, s-a schimbat foarte mult dupa divortul de fiica presedintelui, Ioana Basescu. Si-a schimbat radical viata, s-a recasatorit si si-a intors fata catre Dumnezeu, dupa cum o spun chiar cantecele sale. Duminica a venit la Biserica Agape cu sufletul deschis si intr-o forma de zile mari.

Imbracat in aceleasi vesminte ca cei din formatia bisericii Agape, cu o camasa neagra si cravata galbena, Bodo si-a inceput spectacolul spunand: “Simt multa caldura in sala asta. Oare de unde vine?” . Oamenii s-au ridicat in picioare si au strigat  in cor, cu mainile indreptate spre cer…”De la Dumnezeu!”.

Viziune, credinta si dragoste. Aceste trei cuvinte sunt scrise pe unul dintre peretii bisericii si indeamna oamenii la rugaciune si iubire. Asta a facut si Bodo, iar enoriasii s-au rugat si au cantat odata cu el. Dupa primele aplauze, solistul de la Proconsul a descris excelent atmosfera: “Suntem ca o antena parabolica. Va primim aplauzele si le indreptam spre cer”.

Foto: Dariana Dragos

Exit mobile version