Opinia Timisoarei

Trotinetist ranit dupa ce a fost lovit de masina la Timisoara

TIMISOARA. Un tanar care mergea pe o trotineta a fost ranit dupa ce un sofer neatent l-a lovit cu masina.

CITESTE SI: Amenzi uriase in Grecia. Ramai fara permis si placute de inmatriculare daca arunci o tigara din masina in mers, iar pentru sisteme antiradar poti fi amendat cu 2.000 de euro. Cat e sanctiunea pentru parcare ilegala 

Accidentul s-a petrecut in zona Bucovina. Soferul autoturismului circula pe strada Bucovinei catre Calea Torontalului si a facut un viraj la stanga. Barbatul nu s-a si asigurat si a izbit trotinetistul, pe care l-a doborat pe asfalt.

La fata locului au ajuns echipaje ale politiei si salvarii. Din fericire, tanarul aflat pe trotineta nu a fost ranit grav.

Un barbat in varsta de 29 de ani a condus un autoturism pe strada Bucovinei, dinspre strada Closca spre strada Torontalului, iar la un moment dat a efectuat virajul la stanga si nu a acordat prioritate de trecere conducatorului unei trotinete care circula din sensul opus de mers. In urma impactului, trotinetistul in varsta de 34 de ani a fost ranit usor. In cauza a fost intocmit un dosar penal sub aspectul savarsirii infractiunii de vatamare corporala din culpa„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Soferul a fost pus sa sufle si in aparatul etilotest, care a aratat ca nu bause inainte de a urca la volan.

Foto: arhiva

Exit mobile version