Opinia Timisoarei

Trei puncte mari. ASU Politehnica Timisoara a invins ‘U’ Cluj intr-un derby studentesc. Foto si video

TIMISOARA. Violetii au inceput perfect duelul cu Universitatea Cluj, iar in minutul 4, Velici, deschis excelent de Bozian a marcat la coltul lung, 1-0. Gazdele au continuat sa puna presiune la poarta nou-promovatei, Bozian avand si el doua bune sanse de a marca.

CITESTE SI: Ciocnire violenta pe o sosea din vestul tarii. Un motociclist a murit pe loc 

Clujul a trecut in atac in a doua parte a primei reprize, Scutaru si Mera au scos insa de pe linia portii la ocaziile lui Florescu si Ene, primul dintre ei trimitand apoi si in bara.

Ritmul a fost alert si in partea secunda. Velici a avut prima sansa de a marca, dar apoi initiativa a apartinut vizitatorilor, care au avut sanse mari prin experimentatii Florescu si Giurgiu. Spre final, jucatorii lui Cosmin Petruescu s-au luptat cu ardoare pentru fiecare minge si au obtinut o victorie muncita.

De remarcat si gestul lui Gelu Velici, care din momentul schimbarii, a vizionat partida, cantand alaturi de ultrasi. Peste 2000 de oameni au aplaudat frenetic prima victorie a favoritilor din acest sezon.

CITESTE SI: Barbat gasit mort in vestul tarii 

Politehnica face 4 puncte dupa 4 runde, la fel ca Ripensia si ACS Poli, iar etapa viitoare va juca in deplasare, pe terenul lui Aerostar Bacau.

ASU Politehnica Timisoara: Murariu – Bilia, Scutaru, Mera (cpt.), Chereches – Vidrasan, Ignea – Plamada (90, Lazea), Bozian (80, Banica), Schieb – Velici (88, Nicolescu)
Antrenor: Cosmin Petruescu
„U” Cluj: Dur-Bozoanca – Capusa, Abrudan, Cordos, Taub – Giurgiu (cpt,), Twumasi, Florescu (66, A. Coman) – Ene (46, Hordouan), Gavra, Dumitrescu (56, Greu).
Antrenor: Adrian Falub

sursa foto: druckeria.ro

Exit mobile version