Opinia Timisoarei

Trei licee din Timis, pe lista rusinii la BAC. Niciun elev nu a reusit sa ia Bacalaureatul in aceasta sesiune

In timp ce la cele mai bune licee din judetul Timis promovabilitatea la BAC a fost de peste 95%, au existat si trei unitati de invatamant in care niciun elev nu a reusit sa ia Bacalaureatul. Promovabilitatea la nivelul judetului, inainte de corectarea contestatiilor, este de 56,09%.

Cele trei licee din judetul Timis unde niciun elev nu a resuit sa ia Bacalaureatul sunt Liceul Tehnologic Agricol Ortisoara, Liceul Tehnologic „Cristofor Nako”Sannicolau Mare si Liceul Tehnologic „Petru Mitroi” din Biled.

Din cei 125 de elevi ai acestor licee care s-au inscris la Bacalaureat, s-au prezentat la examen 59 dar niciunul nu a reusit sa ia medie de trecere.

Tot in judetul Timis, 10 elevi, dintre care cate unul de la Colegiul Economic „F.S.Nitti”, Liceul „Vlad Tepes” , Colegiul National de Arta „Ion Vidu”, Colegiul Tehnic „Ion Mincu”, Liceul Tehnologic „Sfantu Nicolae” din Deta , doi de la Colegiul Tehnic Electrotimis si trei de la Liceul cu Program Sportiv „Banatul” au fost eliminati din examen pentru ca au incercat sa copieze.

Niciun elev din judetul Timis nu a reusit sa ia Bacalaureatul cu media generala zece.

In actuala sesiune promovabilitatea a fost de 56,09%, fata de 55,56% anul trecut.

Exit mobile version