Opinia Timisoarei

Au pus tunurile pe restaurantele din Timisoara. 3 fast-food-uri amendate pentru mizeria in care tineau mancarea

TIMISOARA. Doua restaurante si patru fast-food-uri din centrul orasului au fost ‘calcate’ de inspectorii Directiei Sanitar Veterinare si pentru Siguranta Alimentelor din Timis. Trei dintre acestea au fost amendate si le-a fost confiscata o cantitate insemnata de produse alimentare.

CITESTE SI: 20.000 de litri de lapte scursi dintr-o cisterna, dupa un accident pe Autostrada Vestului. Sofer incarcerat 

Dupa ce au verificat la sange localurile cu pricina, aflate in zona pietonala din jurul Pietei Unirii, inspectorii DSVSA Timis au aplicat amenzi de 30.000 de lei pentru trei dintre fast-food-uri. De asemenea, au confiscat 27 de kg de produse alimentare ce erau tinute in conditii de mizerie. Nu au fost inchise, insa patronilor li s-a dat termen pentru remedierea tuturor neregulilor.

Inspectorii DSVSA vor face verificari si in perioada urmatoare restaurantele, terasele, fast-food-urile, dar si supermarketurile din Timisoara, fiind sezon estival. Se va verifica daca produsele sunt expuse corect spre vanzare si daca sunt asezate in spatii care asigura temperaturi adecvate. De asemenea, se va verifica daca produsele ce urmeaza sa fie vandute sunt depozitate corect si daca sunt transportate in conditii corespunzatoare.

Exit mobile version