Opinia Timisoarei

Trei eleve hoate, retinute ca au talharit un psiholog din Timisoara in propria-i locuinta! Au furat bijuterii de 10.000 de euro

TIMISOARA. In loc sa mearga la scoala, s-au pus pe furat. Este isprava a 3 eleve din Timisoara care vinerea trecuta au talharit si aproape ca au lasat inconstienta o femeie psiholog. Politistii au reusit sa le prinda si sa recupereze o parte din bunurile furate din casa femeii.

In plina zi, fetele au sunat la usa unui psiholog care dadea consultatii la domiciliu. Una dintre ele s-a dat drept pacienta, insa, de cum femeia i-a deschis usa, i-a dat in cap cu o piatra si a inceput sa ii cotrobaie prin casa. Si-a chemat si prietenele s-o ajute.

Cele 3 eleve de 16, 17, respectiv 18 ani au reusit sa adune de prin locuinta femeii bijuterii in valoare de 10.000 de euro, pe care le-au dus mai apoi la casele de amanet din oras.

Psihologul de 56 de ani a facut un atac de panica si a ajuns de urgenta la spital, iar in urma portretului robot intocmit pe baza descrierilor femeii, oamenii legii au reusit sa le prinda pe hoate.

Politistii au recuperat si o parte din ceea ce furasera fetele. Cele 3 suspecte au fost retinute pentru 24 de ore si urmeaza sa fie prezentate Parchetului de pe langa Judecatoria Timisoara cu propunere de arestare preventiva.

Exit mobile version