Opinia Timisoarei

Trei bazine de inot programate sa fie amenajate in Timis de Compania Nationala de Investitii

TIMISOARA. Mai multe bazine inot sunt programate sa fie construite in judetul Timis, cu bani de la Ministerul Dezvoltarii, prin Compania Nationala de Investitii.

CITESTE SI: Nu s-a confirmat coronavirus la Timisoara. Femeia internata de urgenta nu are temutul virus 

Investitiile sunt in diverse stadii, iar odata desemnati castigatorii licitatiilor, urmeaza sa inceapa lucrarile propriu zise.

„Saptamana aceasta, prin ordin al ministrului Lucrarilor Publice a fost completata lista de investitii CNI pentru un bazin comuna Mosnita Noua si pentru alte comune din alte judete ale tarii. La CNI sunt in diverse stadii 51 de astfel de bazine, dar pentru Timis sunt: bazin UVT, in curs de achizitie PT si executie, bazin de inot Sanandrei – in achizitie PT si executia, bazinul de inot Periam – indicatorii tehnico economici au fost aprobati va urma licitatia pentru PT si executie”, a spus primarul Nicolae Robu, informat fiind de fostul sau consilier Catalin Iapa, acum secretar de stat in Ministerul Dezvoltarii.

Pentru bazinul Universitatii de Vest, licitatia a fost lansata inca de anul trecut. Investitia e estimata la aproximativ 2 milioane de euro.

In total, 51 de astfel de bazine de inot urmeaza sa fie construite in intreaga tara prin programul finantat de Compania Nationala de Investitii.

Exit mobile version