Opinia Timisoarei

Trecere de pietoni precum clapele de pian, la Timisoara. Unde vor fi amenajate cel putin inca 3

TIMISOARA. Aparitie surprinzatoare la Timisoara, in plin centrul orasului.

CITESTE SI: Tricolorul flutura in alte doua intersectii din Timisoara. Foto 

O trecere de pietoni din Piata Victoriei catre Filarmonica a capatat o noua infatisare.

Zebra a fost transformata in claviatura de pian.

Traversăm muzical momente mai grele, sau mai ușoare. O facem cu stil … în Timișoara. În ton și semiton pentru pietoni și doar pe clape albe pentru bicicliști„,, a notat viceprimarul Timisoarei Dan Diaconu pe pagina sa de Facebook.

Am decis sa marcam altfel trecerea de pietoni, precum o claviatura, este prima de acest fel si vrem sa vedem cum reactioneaza oamenii. Avem in plan sa amenajam si altele in orasul care va deveni Capitala Culturala a Europei, e un mod de a marca acest lucru in zona institutiilor de cultura, indeosebi a celor care au legatura cu muzica„, au explicat pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii Primariei Timisoara.

Va mai aparea inca o zebra pian spre Filarmonica, din coltul primariei, dinspre strada 20 Decembrie, dar si in dreptul Colegiului de Arta Ion Vidu si in apropierea Operei din Timisoara, pe strada Sfantul Ioan, care se afla acum in santier pentru modernizare.

In urma cu 3 ani, la Filarmonica din Timisoara, la cativa zeci de metri departare de aceasta trecere de pietoni modificata, fusese montata o bariera in chip de bagheta de dirijor. Dupa ce in spatiul public au fost formulate pareri potrivinice legate de aspectul acesteia, primarul Timisoarei a decis sa fie indepartata.

FOTO: Best of Timisoara

Exit mobile version