Opinia Timisoarei

Transferuri, la numar. Un jucator care vine din Liga 6 italiana si altul din esalonul doi sarbesc, dar care nu a mai jucat din toamna, buni de Poli Timisoara

TIMISOARA. Aparent, oricine poate ajunge la Poli. Chiar si cineva care nu a mai jucat din toamna, sau cineva care a evoluat in „puternica” Liga 6 din Italia.

CITESTE SI: Hai sa dam mana cu mana! Mica Unire, sarbatorita la Timisoara cu defilare militara 

Politehnica a reusit azi alte doua transferuri. Este vorba de Milos Sekulis si Luka Stojanovic, care au semnat pana in vara, cu posibilitate de prelungire.

Milos Sekulic s-a nascut la 1 ianuarie 1996, la Ruma (Iugoslavia). Are 1,86 m si este fundas central. Junioratul l-a facut la Vojvodina Novi Sad, iar la seniori a evoluat la cluburi din Serbia, Slovacia, Suedia, Germania, Slovenia si Italia, ultimul sau club fiind Abano (in esalonul al 5-lea si al 6-lea din Peninsula). Nu a jucat niciodata la nivelul primei ligi.

Luka Stojanovic s-a nascut la 15 noiembrie 1996, la Pancevo, in Banatul Sarbesc. Joaca extrema sau mijlocas stanga. Primele sale cluburi, la seniori, au fost Zeleznicar si Dinamo, din orasul natal. O scurta perioadă a evoluat in Bulgaria, la Levski Lom. Ultimul sau club a fost Zlatibor Cajetina (din esalonul secund al Serbiei), de care s-a despartit in toamna. Nu a jucat niciodata la nivelul primei ligi.

Legitimarea celor doi jucatori (ca si a celor ce vor semna pentru club in perioada urmatoare) se va produce dupa ce interdictia la transferuri va fi ridicata.

Odata cu sosirea celor doi, Poli ajunge la 5 transferuri in aceasta iarna, dupa Adrian Gidea, Marian Tarsa si portarul Denis Moldovan.

Un nou transfer si la CSC Dumbravita. Jucator imprumutat de la CFR Cluj

Si CSC Dumbravita continua miscarile pe piata transferurilor. Formatia pregatita de Cosmin Stan a parafat imprumutul ivorianului Abdoulaye Niakaté, de la CFR Cluj. Fotbalistul nascut in 2000 a fost crescut la Ivoire Academie FC, formatie pentru care a debutat in esalonul secund al tarii natale. In perioada 2019-2022, a evoluat in prima divizie din Coasta de Fildes, la FC San Pedro, alaturi de care a incheiat pe locul 3 in sezonul trecut. In vara, a facut pasul spre fotbalul romanesc, la campioana Romaniei, CFR Cluj. In sezonul de toamna, a evoluat pentru echipa secunda a gruparii ardelene, aflandu-se in lotul primei echipe chiar la intalnirea cu CSC Dumbravita, din Cupa Romaniei, cand a ramas pe banca de rezerve.

Exit mobile version