Opinia Timisoarei

Tramvaie blocate pe linii de doua soferite, la Timisoara. Foto

TIMISOARA. Circulatia tramvaielor catre Gara de Nord a fost blocata de doua ori, in nici 24 de ore, la Timisoara.

CITESTE SI: Administratia Fritz pierde peste 100 de milioane de lei bani europeni. Zeci de proiecte sunt abandonate sau nu sunt finalizate la timp la Timisoara 

Garniturile care circulau dispre Piata Nicolae Balcescu spre Piata Maria au fost oprite minute bune, joi dimineata, dupa ce o soferita si-a parcat masina pe strada Gheorghe Doja, iar spatele autoturismului era prea aproape de liniile de tramvai si impiedica mijloacele de transport in comun sa treaca mai departe.

Vatmanul unei garnituri de pe linia 8 a fost cel care a sunat politia locala, iar agentii au chemat o echipa a Timpark pentru ridicarea autoturismului. Intre timp, la masina a ajuns si proprietara, care a fost amendata cu 580 de lei si a primit si 3 puncte penalizare la permis

Femeia sanctionata a fost a doua din ultimele 24 de ore. Si miercuri dupa-amiaza, o alta soferita a blocat circulatia tramvaielor, tot pe strada Gheorghe Doja.

Politia Locala Timisoara atrage atentia conducatorilor auto sa fie atenti la modul in care opresc sau stationeaza pe domeniul public, astfel incat sa nu perturbe sau chiar sa puna in pericol circulatia altor participanti la trafic. Totodata, atragem atentia ca pe langa sanctiunile aplicate, autovehiculele depistate in astfel de situatii sunt ridicate de catre societatea Timpark prin dispozitia politistilor locali„, au transmis reprezentantii Politiei Locale Timisoara.

Exit mobile version