Opinia Timisoarei

Tramvai impins de calatori la Timisoara. Garnitura, blocata dupa ce vatmanul a franat brusc ca sa nu loveasca un om cazut pe sine. Video

TIMISOARA. Imagini uimitoare, la Gara de Nord din Timisoara. Un tramvai ramas in mijlocul intersectiei a fost impins de oameni pentru a debloca drumul, dupa ce garnitura a ramas intepenita pe sine.

CITESTE SI: Masina aruncata in gardul unei biserici la Timisoara, dupa un accident. Un om a fost ranit

Totul s-a intamplat duminica dupa-amiaza, in jurul orei 16.30, iar potrivit reprezentantilor STPT, blocajul a survenit dupa ce vatmanul a franat brusc, pentru a evita un accident.

Putin dupa ora 16.30, o garnitura a ramas la Gara de Nord, sub sectorizare, dupa ce vatmanul a franat brusc, pentru a nu lovi un om al strazii care cazuse pe linii. Din fericire, accidentul a fost evitat, insa tramvaiul s-a blocat dupa ce a ramas pe o portiune fara curent” a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Patriciu Ruset, directorul adjunct al STPT.

In imaginile ce ne-au fost trimise de catre un cititor, caruia ii multumim, se poate observa cum cativa oameni sunt in spatele tramvaiului si in imping, pentru a-l duce in statia de la Gara. Potrivit reprezentantilor STPT, echipajele de interventie ale societatii au rezolvat problema, iar tramvaiul a fost deblocat si si-a continuat drumul.

Exit mobile version