Opinia Timisoarei

Tramvai Armonia intepenit pe linii, trafic dat peste cap la Timisoara

TIMISOARA. Trafic blocat intr-una dintre cele mai aglomerate intersectii, miercuri la orele pranzului.

CITESTE SI: Inapoi la stralucirea de odinioara. Inca o cladire isi dezvaluie frumusetea dupa renovare, la Timisoara. Povestea casei unei familii burgheze de acum un secol 

Un tramvai Armonia s-a blocat pe sine in zona statiei Cluj, chiar in mijlocul intersectiei. Masinile au facut coada inspre Spitalul Judetean.

Incidentul s-a petrecut putin dupa ora 13.00, cand garnitura de pe traseul liniei 8, care mergea catre Sala Olimpia, s-a oprit si n-a mai vrut sa inainteze.

Nu este pentru prima oara cand in acel loc se blocheaza un astfel de tramvai la Timisoara.

Potrivit reprezentantilor STPT, tramvaiul nu are nicio problema tehnica iar motivul pentru care nu a mai putut circula ar fi o cadere de tensiune. Adeseori la intersectia firelor de alimentare ale tramvaielor si troleibuzelor se produc astfel de incidente daca vatmanul pune o frana brusca.

Pretul pe care Primaria Timisoara l-a platit pentru modernizarea garniturilor vechi de tramvai si transformarea lor in Armonii a fost de aproximativ 500.000 de euro pe bucata. In total, 30 de astfel de tramvaie au fost reconditionate in fabricile din Arad si Pascani.

 

Exit mobile version