Opinia Timisoarei

Tramvai Armonia, intepenit in mijlocul intersectiei la Timisoara! Trafic dat peste cap

TIMISOARA. Blocaj in intersectie la Timisoara. Un tramvai Armonia s-a oprit in mijlocul drumului, in cartierul Dambovita.

CITESTE SI: O adevarata aventura! Ce inseamna sa mergi cu bicicleta din Aradului pana la Spitalul Judetean din Timisoara, la orele 18.00? VIDEO!

Circulatia a fost incurcata in intersectia Banatului cu Dambovita, din pricina incidentului si s-au format cozi de masini din toate sensurile, intrucat garnitura care nu mai vrea sa porneasca este chiar de-a curmezisul bulevardului.

CITESTE SI: Surprize la Targul de Craciun de la Timisoara! Perdeaua de luminite va fi ca la Sibiu, in forma de stea! Ce VEDETA vine sa cante sub ea?

Din primele verificari, vatmanul ar fi pus o frana brusca, moment in care pantograful a ramas pe izolator, ceea ce a facut ca pantograful sa se decupleze de la alimentarea cu energie electrica si de aceea, ramasa fara curent, garnitura s-a oprit in loc pe linii. O echipa de interventie a RATT a mers rapid la locul incidentului si a tractat Armonia in depoul din Dambovita, aflat in imediata vecinatate.
Imediat ce muncitorii regiei vor rezolva problema, tramvaiul va fi scos din nou pe traseu.

Sursa foto: Facebook.com/Cano Junior

Exit mobile version