Opinia Timisoarei

Traian Stoia, exclus de PSD din partid! Ce se intampla cu viceprimarul Timisoarei?

TIMISOARA. PSD l-a exclus din partid pe Traian Stoia, dupa ce acesta a votat impotriva deciziei partidului si cu ajutorul votului sau, bugetul orasului a trecut la vot.

Colegii din Biroul Municipal al PSD au propus excluderea domnului consilier Traian Stoia din calitatea de membru de partid. Vom trimite aceasta propunere spre validare catre Biroul Judetean, asa cum prevede statutul„, a anuntat Florin Birsasteanu, presedintele interimar al PSD Timisoara.

In momentul retragerii sprijinului politic si odata cu excluderea din partid, Traian Stoia isi va pierde si calitatea de viceprimar al Timisoarei.

Conform legii, daca pierde calitatea de membru de partid, pierde calitatea de consilier local si cea de viceprimar„, a declarat Birsasteanu.

In urma sedintei Consiliului Local Timisoara in care Traian Stoia a votat bugetul orasului, contrar deciziei grupului PSD din care face parte, presedintele PSD timisoara, Sebastian Raducanu a demisionat din functie. Organizatia municipala a partidului este condusa acum, interimar, de Florin Birsasteanu.

De asemenea, in urma aceleiasi sedinte in care s-a discutat bugetul orasului, liderul de grup, Alfred Simonis a demisionat din aceasta functie. Locul lui este ocupat acum de Dan Idolu.

Exit mobile version