Opinia Timisoarei

Tragedie pe trotuar in Timis. Femeie omorata de o masina. Video

TIMIS. Teribil accident de circulatie pe o strada din Lugoj. O femeie a fost izbita de o masina ce a fost proiectata pe trotuar de o alta, in urma unui accident.

CITESTE SI: Traficanti de heroina ridicati din pat de mascati. Operatiune a politistilor antidrog si procurorilor DIICOT Timisoara

Un barbat care conducea o autoutilitara a lovit un autoturism, la al carui volan se afla o soferita de 70 de ani. In urma impactului, masina a fost aruncata pe trotuar, unde a surprins-o pe femeia care mergea linistita. Ranita grav, aceasta s-a stins la scurt timp.

La data de 16.04.2024, în jurul orei 20:20, polițiștii Biroului Rutier Lugoj au fost sesizați cu privire la producerea unui accident rutier pe Splaiul 1 Decembrie 1918 din municipiu.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului unde au constatat faptul că un bărbat în vârstă de 50 de ani a condus o autoutilitară pe Splaiul 1 Decembrie 1918 din municipiul Lugoj, dinspre strada Ion Huniade spre strada Timișorii, iar la un moment dat a intrat în coliziune cu un autoturism condus de către o femeie în vârstă de 70 de ani.

În urma impactului, autoturismul condus de către femeia în vârstă de 70 de ani a fost proiectat pe trotuar, unde a surprins și acroșat o femeie în calitate de pieton în vârstă de 53 de ani„, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Politistii au deschis o ancheta si incearca sa stabileasca cu precizie conditiile in care s-a petrecut tragedia.

Exit mobile version