Opinia Timisoarei

Tragedie pe sosea. Soferita moarta dupa ce a zburat din masina cu care s-a izbit de un tir. Foto

Accident mortal, duminica seara, pe DN 7.

CITESTE SI: A cazut de la etaj o fetita de 2 ani la Timisoara 

Evenimentul a avut loc intre localitatile aradene Pecica si Nadlac, unde un autoturism s-a izbit puternic de un tir.

Accidentul a fost vazut de echipajul unei ambulante SMURD care venea cu un pacient dinspre Nadlac spre Arad. Soferul a transmis detaliile la 112, iar la fata locului au fost trimise echipe de interventie.

Din nefericire, pentru femeia aflata la volanul masinii nu s-a mai putut face nimic. Aceasta a murit dupa ce, in urma impactului, a fost proiectata in afara autoturismului. Se pare ca nu purta centura de siguranta.

Echipajele au ajuns la locul accidentului. Victima este decedata, in afara autoturismului„, au transmis reprezentantii ISU Arad.

Pompierii au si intervenit pentru stingerea flacarilor care au izbucnit la motorul masinii.

Politistii urmeaza sa stabileasca cu exactitate cum s-a produs tragedia.

Din primele cercetari, a reiesit ca o femeie de 40 de ani, din Nadlac, in timp ce conducea un autoturism pe D.N. 7, in afara localitatii Pecica, a intrat in coliziune cu un autotren condus de un barbat in varsta de 46 de ani, din judetul Arges. In urma impactului a rezultat decesul conducatoarei autoturismului. Testarea cu aparatul alcooltest a conducatorului autotrenului a indicat ca acesta nu se afla sub influenta alcoolului. Cercetarile sunt continuate de politisti intr-un dosar penal, intocmit pentru ucidere din culpa, in vederea stabilirii cu exactitate a cauzelor si imprejurarilor care au dus la producerea accidentului„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version