Opinia Timisoarei

Tragedie pe sosea. Accident rutier cu o masina si doua TIR-uri. Un barbat a murit pe loc

Grav accident rutier in Arad, in zona localitatii Milova. Au fost implicate o masina si doua TIR-uri.

CITESTE SI: Operatiune cheie la Podul Dragalina din Timisoara. Au fost montate primele grinzi de mari dimensiuni. Foto si video 

Un barbat a murit intr-un accident rutier produs pe DN 7, iar o femeie a fost ranita, fiind preluata de elicopterul SMURD. Cei doi au ramas incarcerati, fiind scosi de echipajul de descarcerare, dintre fiare.

Barbatul a murit pe loc, in urma impactului.

In zona accidentului, trafcul este complet blocat, inregistrandu-se si scurgeri de combustibil pe carosabil.

Politistii spun ca accidentul s-a petrecut intr-o curba.

Astazi, in jurul orelor 15.20, un barbat de 61 ani, din jud. Arges, a condus un autoturism pe DN 7, in afara localitatii Milova, dinspre Arad spre Deva, iar la km 501+700 m, intr-o curba periculoasa la stanga, a patruns pe contrasens si a intrat in coliziune frontala cu o autoutilitara condusa regulamentar de un barbat de 51 ani, din Barzava, dupa care a ricosat intr-o alta autoutilitara in cuplu cu semiremorca, care se deplasa regulamentar in acelasi sens de mers cu autoturismul, condusa de un barbat de 51 ani, din Arad. Accidentul de circulatie s-a soldat cu decesul barbatului de 61 ani si ranirea grava a unei femei de 62 ani, din jud. Arges, pasager in autoturism. Se continua cercetarile sub aspectul savarsirii infractiunilor de ucidere din culpa si vatamare corporala”, a declarat Claudia Iuga, purtator de cuvant al IPJ Arad pentru specialarad.ro.

UPDATE: Circulatia rutiera a fost reluata doua aproximativ trei ore de la producerea accidentului.

Exit mobile version