Opinia Timisoarei

Tragedie pe o strada din Timisoara. Un motociclist a murit intr-un accident rutier. Foto

TIMISOARA. Un barbat a pierit, miercuri dupa amiaza, dupa ce motocicleta pe care se afla s-a izbit de o masina.

CITESTE SI: Lovitura fulgeratoare in sanul unei importante retele de traficanti si consumatori de droguri, majoritatea studenti in Timisoara. Perchezitii si in Complex. Foto si video 

Accidentul s-a petrecut pe strada Diaconu Coresi din oras. Motociclistul se indrepta spre Calea Sagului insa nu a fost observat de un sofer care incerca sa iasa din parcarea de pe marginea drumului. Motociclistul nu a mai apucat sa franeze si sa evite impactul cu autoturismul.

Motocicleta s-a izbit violent de masina, iar barbatul de 33 de ani a fost azvarlit cativa metri si s-a lovit puternic de asfalt. Martorii au sunat imediat la 112, iar un echipaj al ambulantei sosit la locul accidentului l-a transportat de urgenta la Spitalul Judetean. Din pricina leziunilor severe, barbatul a murit in mainile medicilor.

‘Accidentul s-a produs pe strada Diaconu Coresi, unde un sofer de 28 de ani nu s-a asigurat la punerea in miscare de pe loc intrand in coliziue cu un motociclist in varsta de 33 de ani care circula regulamentar. Motococilistul a fost preluat de o ambulanta si transportat la spital si ulterior a decedat din cauza leziunilor grave. In cauza s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa’, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro, Aurora Voitila, purtatorul de cuvant al Politiei Timis.

Politistii incearca acum sa afle toate imprejurarile i care s-a produs teribilul accident. Traficul in zona a fost blocat cateva zeci de minute.

Daca ati fost martorii unui eveniment sau ai unei situatii neobisnuite care ar putea deveni subiect de stire, contactati-ne la redactie@opiniatimisoarei.ro sau pe contul nostru de Facebook.

Exit mobile version