Opinia Timisoarei

Tragedie pe Autostrada Vestului. O masina s-a facut zob, iar soferul a murit. Foto

Accident mortal pe Autostrada Vestului, duminica dimineata. O masina a izbit parapetul de pe marginea soselei de mare viteza la Nadlac, pe sensul de iesire din tara.

CITESTE SI: Scandalul curselor mijloacelor de transport taiate de administratia Fritz merge mai departe. Masuri radicale anuntate de Primaria Ghiroda: Demisie de la SMTT si retragere din parteneriatul cu Dumbravita si Timisoara

Autoturismul s-a facut zob, iar conducatorul auto a murit.

La locul tragediei au intervenit pompierii si lucratorii de la drumuri.

Politistii incearca sa stabileasca cum s-a produs accidentul.

Din primele cercetări a reieșit că, un bărbat de 28 de ani, cetățean spaniol, în timp ce conducea un autoturism pe A1, la kilometrul 579, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare, răsturnându-se în afara părții carosabile.

Din nefericire, în urma impactului a rezultat decesul conducătorului auto, care a fost transportat la Serviciul Județean de Medicină Legală Arad, în vederea efectuării autopsiei și stabilirii cauzei decesului.

Cercetările sunt continuate de polițiștii Biroului de Poliție Autostrăzi, în vederea stabilirii cauzelor și împrejurărilor producerii accidentului rutier„, transmit reprezentantii IPJ Arad.

Exit mobile version