Opinia Timisoarei

Tragedie langa Timisoara. Fetita de 1 an si parintii ei, morti intr-un teribil accident. Un baiat de 7 ani a ramas orfan. Foto si video

TIMISOARA. Nenorocire intr-o familie din Timis. O fetita de doar 1 an si 3 luni si parintii acesteia au murit, duminica, intr-un grav accident rutier care a avut loc langa Timisoara, pe drumul judetean care leaga Sacalaz de Sanmihaiu Roman.

Al doilea copil al familiei, un baiat de 7 ani, a fost ranit si transportat la spital. A ramas orfan de ambii parinti.

De vina a fost o soferita de 32 de ani, care conducea un BMW, sustin reprezentantii Politiei Timis.

Aceasta a intrat in depasire fara sa se asigure. Avea cel putin 120 km/h si n-a mai putut evita impactul cu masina familiei ce venea din fata.

O femeie in varsta de 32 de ani conducea un autoturism pe DJ 591 A dinspre Sacalaz spre Sanmihaiu Roman, iar la un moment dat a intrat in coliziune cu un autoturism, care se deplasa regulamentar din sensul opus de mers, condus de un barbat in varsta de 38 de ani.
In urma impactului conducatorul auto, sotia acestuia in varsta 28 de ani si o fetita de 1 an si 3 luni au decedat, iar celalalt copil al familiei, un baiat de 7 ani, a fost ranit si transportat la spital
”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Si soferita care a produs accidentul a fost grav ranita. Acul vitezometrului de pe bordul BMW-ului a ramas intepenit la 120 km/h.

Politistii fac acum cercetari intr-un dosar penal intocmit pentru infractiunile de ucidere din culpa si vatamare corporala din culpa.

VIDEO: George Stefanita

UPDATE: A murit la spital si soferita de 32 de ani cu BMW care a provocat nenorocirea, transmit reprezentantii IPJ Timis, luni dimineata.

Exit mobile version