Opinia Timisoarei

Tragedie la Timisoara! Un DJ s-a sinucis din dragoste la 20 de ani

Drama intr-o familie din Timisoara! Singurul copil la parinti, un tanar de 20 de ani, cunosct drept DJ Ro-Land, si-a pus capat zilelor.

Baiatul a fost gasit mort chiar de catre tatal sau in casa parinteasca. Se spanzurase de balamalele unei usi.

Familia si vecinii sunt in stare de soc.

Tatal baiatului spune ca fiul sau, Roland Drexler, suferea cumplit din dragoste de mai multa vreme. Avusese o prietena vreme de 7 ani de care s-a despartit acum 1 an. De vina a fost muzica. Baiatul iubea foarte mult muzica si lucra ca DJ.  Fata l-a pus sa aleaga intre hobby-ul lui si ea.

De cand se despartisera, sustine tatal, tanarul nu si-a mai revenit. Parintii l-au dus si la psiholog, dar in zadar. Tatal adauga ca atat de mult iubea muzica, incat toate economiile familiei au fost investite in aparatura baiatului.

In urma cu o jumatate de an, a mai incercat sa-si ia viata dupa ce a baut un pumn de pastile.

Vecinii de pe strada 16 Decembrie, unde s-a petrecut nenorocirea, isi aduc aminte si ca in urma cu cativa ani, baiatul avusese un accident de motocicleta extrem de grav, cand a stat 3 zile in coma, dar nu stiau sa fi ramas cu sechele.

DJ Ro-land a fost student la Politehnica, dar s-a lasat de scoala din cauza muzicii. A mixat in mai multe cluburi din Timisoara, ultima oara la unul din incinta mall-ului.

Politistii timisoreni au deschis o ancheta.

Roland Drexler, doua pasiuni: rugby si muzica


Pe langa muzica, Roland Drexler mai avea o pasiune: rugby-ul. Tanarul era o mare speranta a sportului cu balon oval din Timis si a evoluat pentru cele mai mari cluburi din Timisoara CSS Bega Timisoara si RCM Timisoara. In sezonul 2008-2009 tanarul s-a transferat la RCM Timisoara, insa in 2009 a suferit un grav accident de motocicleta in urma caruia a stat 3 zile in coma. Accidentul i-a adus sfarsitul carierei sportive. Printre artitii pe care-i placea sa-i mixeze se numara Pitbull sau DJ Ryno & Sylvia. Pe contul sau de youtube, tanarul are zeci de comentarii care-i apreciaza muzica si mix-urile.

Exit mobile version