Opinia Timisoarei

Tragedie la Timisoara, barbat mort dupa ce a fost calcat de tramvai. Omul a incercat sa deschida in mers usa unei garnituri Bozankaya. Foto si video

TIMISOARA. Grav accident in plin centrul Timisoarei, miercuri dimineata. Un barbat a fost calcat de tramvai in statia din Piata 700, putin inainte de ora 6.00.

CITESTE SI: Primele concluzii ale companiei Bozankaya dupa ce un tramvai a luat foc la Timisoara 

Omul statea pe banca si, cand un tramvai Bozankaya de pe linia 6 avea sa se puna in miscare, barbatul s-a ridicat brusc in picioare a mers spre garnitura si a incercat sa deschida, in mers, ultima usa. S-a dezechilibrat si a cazut sub tramvai, iar acesta l-a sfartecat.

La locul accidentului au intervenit rapid pompierii si echipaje SMURD.

Din nefericire, pentru barbatul de aproximativ 50 de ani, medicii nu au mai putut face nimic.

In jurul orei 05:40, un bărbat în vârstă de 44 de ani a condus un tramvai pe strada Coriolan Brediceanu dinspre strada Dr. Iosif Nemoianu spre Piața Libertății, iar la intersecție cu strada Paris a surprins și accidentat un pieton care s-ar fi prins de tramvaiul aflat în mers, s-a dezechilibrat și a căzut sub roțile acestuia.
In urma impactului, pietonul a decedat.

Polițiștii efectuează verificări în vederea identificării bărbatului decedat.

A fost întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, polițiștii efectuând cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a petrecut nefericitul incident„, transmit pentru opiniatimisoarei.ro reprezentantii IPJ Timis.

Politistii incearca sa il identifice pe barbat, intrucat acesta nu avea acte asupra lui.

Tramvaiele de pe liniile 1, 2, 6 si 8 au fost deviate.

Circulația tramvaielor de pe liniile 1, 2, 6 și 8 a fost blocată, din cauza unui eveniment care s-a soldat cu victimă, în stația „Piața Timișoara 700” (sensul spre Piața Libertății)„, transmit reprezentantii STPT.

UPDATE: Barbatul care si-a pierdut viata in accidentul de miercuri dimineata a fost identificat. El avea 62 de ani si era din Timisoara. Deocamdata, politistii nu au reusit sa gaseasca niciun membru al familiei acestuia.

 

Exit mobile version