Opinia Timisoarei

Tragedie la Chizatau! O fetita de 3 ani a murit, dupa ce a fost strivita de un tractor condus chiar de bunicul ei

TIMIS.  Durere fara margini intr-o familie din comuna timiseana Chizatau. O simpla joaca i-a fost fatala unei fetite in varsta de 3 ani. Intr-un moment de inconstienta, raspunzand cererii insistente a copilei, bunicul a urcat-o pe micuta pe una din aripile tractorului. A pornit apoi utilajul, fetita s-a dezechilibrat si a cazut sub roti.

Batranul povesteste ca se intorcea de la camp si, chiar in fata casei, i-a iesit in intampinare nepotica. Aceasta avea chef de joaca si i-a cerut bunicului sa o urce pe utilaj. Omul i-a indeplinit dorinta copilei, fara sa se gandeasca la ce risc imens isi expune nepoata.

A urcat-o pe aripa tractorului si a vrut sa parcurga cei cativa metri care-l desparteau de curte cu copilul asezat acolo. Micuta s-a dezechilibrat insa, a cazut si a fost zdrobita de rotile utilajului.

Alertata de tipetele disperate ale bunicului, familia a sunat imediat la 112 sa ceara ajutor. Fetita a fost transportata in stare extrem de grava la Spitalul din Lugoj, dar medicii nu au mai reusit sa-i salveze viata.

In cauza s-a deschis un dosar penal pentru ucidere din culpa, urmeaza a se stabili cu exactitate circumstantele in care a survenit decesul fetitei. De asemenea, barbatul, in varsta de 52 de ani, este cercetat si pentru conducerea pe drumurile publice a unui vehicul neinmatriculat”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtator de cuvant IPJ Timis.

Exit mobile version