Opinia Timisoarei

Tragedie in vestul tarii. Doi barbati au murit intr-un teribil accident de munca. Cum s-a intamplat?

Accident de munca ingrozitor, joi dupa amiaza, intr-un oras din vestul tarii. Doua persoane si-au pierdut viata.

CITESTE SI: Imagini spectacol, pe repede-inainte, cu operatiunea de strapungere de la Pasajul Jiul din Timisoara! VIDEO! 

Alarma s-a dat la fostul Combinat Siderurgic din Resita, iar mai multe echipaje de politie si ambulanta au plecat in graba catre locul indicat. Medicii ajunsi de urgenta la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a le salva viata celor doi barbati.

La fata locului au ajuns si inspectorii ITM Caras Severin, care au inceput o ancheta pentru a afla cu exactitate cum s-a produs accidentul de munca.

CITESTE SI: Premiera la Timisoara! Vom avea primul concurs de Kendama! 

„La momentul de fata va pot confirma doar ca este vorba de doua persoane decedate. Una dintre ele avea piciorul sectionat, iar cealalta prezinta urme de electrocutare. Vorbim de doi angajati ai TMK Resita. In acest moment nu va putem oferi mai multe amanunte. O echipa complexa din cadrul ITM Caras-Severin a fost trimisa de urgenta la locul accidentului pentru a stabili exact ce s-a intamplat. Se pare ca unul dintre angajati a trecut peste celalalt cu macaraua, iar intr-un moment de neatentie a fost electrocutat. Va repet, este vorba de date preliminare ale anchetei”, a declarat pentru resita.ro purtatorul de cuvant al ITM Caras-Severin, Mihaela Aga.

Detalii aici.

Exit mobile version