Opinia Timisoarei

Tragedie in Timis. Un barbat a murit in timp ce isi ducea copilul decedat acasa pentru inmormantare

TIMIS. Tragedie fara margini, in apropiere de orasul timisean Lugoj. Un barbat, care isi ducea acasa fiul decedat, a murit, dupa ce i s-a facut rau pe drum.

CITESTE SI:  Momentul accidentului de pe Calea Sagului din Timisoara a fost filmat. Masina ‘zboara’ prin intersectie, loveste pietoni si se opreste intr-o parcare. Oameni raniti, autoturisme distruse. Video

Barbatul, in varsta de 66 de ani, se afla intr-o masina care facea parte dintr-un convoi funerar ce transporta sicriul fiului lui, in varsta de 35 de ani, care murise in strainatate.

La un moment dat, in timp ce convoiul tranzita centura Lugojului, barbatul le-a spus apropiatilor ca se simte rau. Masinile au tras pe dreapta, in asteptarea echipajelor de ambulanta.

Cativa studenti la medicina, aflati in trafic, i-au acordat primul ajutor omului, pana la sosirea ambulantei. Barbatul a fost transportat la spital, unde starea lui s-a agravat si, in ciuda manevrelor de resuscitare, medicii nu l-au mai putut readuce la viata, noteaza Lugojinfo.ro.

CITESTE SI: Barbat prins de politisti in Timis, dupa ce a amenintat ca arunca in aer un mall

Apropiatii barbatului spun ca, cel mai probabil, din cauza necazului care s-a abatut asupra lui, dar si al drumului lung, inima i-a cedat. Urmeaza insa ca medicii legisti de la spitalul din Lugoj sa stabileasca cauza decesului.

Exit mobile version