Opinia Timisoarei

Tragedie in Timis. O tanara s-a injunghiat in picior in timp ce se certa cu sotul si a sangerat pana a murit

TIMIS. Incident mortal intr-o localitate din Timis dupa o cearta intre soti intr-o gospodarie. O tanara de 32 de ani a murit.

CITESTE SI: Un mort si trei raniti, printre care un copil de 5 ani, intr-un accident pe autostrada Deva-Timisoara

Totul s-a intamplat intr-o familie din Stamora Germana, sambata seara. Sotul i-a reprosat nevestei ca intrece iarasi masura cu bautura. S-a iscat o cearta in toata puterea cuvantului, iar sotia a insfacat un cutit. Si=a nimerit propriul picior si a atins artera femurala.

Cand a vazut ca incepe sa sangereze puternic, barbatul a cerut ajutor la 112.
Medicii au sosit in mare graba, insa in ciuda manevrelor de resuscitare, n-au putut sa o readuca in simtiri pe tanara de 32 de ani.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie ce s-a intamplat in casa familiei de s-a ajuns la tragedie.

„La data de 8 octombrie 2022, în jurul orei 19:10, polițiștii Secției 8 Rurale Deta au fost sesizați cu privire la faptul că o femeie, în vârstă de 32 de ani, din localitatea Stamora Germană, s-a înjunghiat cu un cuțit în picior.

Deși au fost efectuate manevre de resuscitare de către echipajul de Ambulanță ajuns la fața locului, fiind atinsă artera femurală, s-a constatat decesul.

Polițiștii au întocmit un dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă”, transmit reprezentantii IPJ Timis.

Exit mobile version