Opinia Timisoarei

Tragedie in Timis. Bunic impuscat in cap de nepot

TIMISOARA. Scene teribile intr-o localitate din Timis, joi seara. Un bunic a fost ucis de nepotul sau, care l-a impuscat cu o arma de vanatoare.

CITESTE SI: I-a ‘umilit’ pe toti curierii din Timisoara. Hotul care a furat cu bicicleta 4 cauciucuri de… masina

S-a intamplat in localitatea Jdioara, care tine de comuna Criciova, nu departe de Lugoj.

Nepotul in varsta de 30 de ani manuia o arma de vanatoare artizanala in casa, iar la un moment dat aceasta s-a descarcat accidental, iar glontul l-a nimerit pe bunic direct in cap.

Batranul de 86 de ani s-a prabusit la pamant.

Familia a dat alarma la numarul de urgenta 112. Medicii si politistii au intervenit rapid, insa pentru bunic nu s-a mai putut face nimic. Batrnul s-a stins.

Criminalistii au inceput verificarile si incearca sa stabileasca cu precizie conditiile in care s-a petrecut nenorocirea.
Arma confectionata artizanal, se pare chiar de catre nepot, este ridicata de oamenii legii si va fi supusa unei expertize.

Ancheta a fost preluata de procurorii Parchetului de pe langa Tribunalul Timis. Nepotul va fi cercetat pentru ucidere din culpa si nerespectarea regimului armelor si munitiilor.

Va reamintim, un alt barbat a murit impuscat zilele trecute, nu departe de Jdioara.

In 2 ianuarie, in localitatea Crivina, un braconier a murit dupa ce arma colegului cu care pornise la vanatoare i s-a descarcat in piept. Detalii mai jos!

CITESTE SI: Braconier mort, impuscat de colegul sau inainte de o partida de vanatoare, nu departe de Timisoara

UPDATE: Politistii l-au retinut pe tanarul de 30 de ani care si-a impuscat mortal bunicul

La data 5 ianuarie a.c., polițiștii municipiului Lugoj au fost sesizați cu privire la faptul că în localitatea Jdioara din județul Timiș, un bărbat a fost împușcat cu o armă de vânătoare.

Polițiștii s-au deplasat de urgență la fața locului, constatând faptul că un bărbat, în vârstă de 30 de ani, în timp ce se afla la domiciliul său din localitatea Jdioara, l-a împușcat accidental pe bunicul său, în vârstă de 81 de ani, cu o armă de vânătoare, pe care o deținea fără forme legale, rezultând, din nefericire, decesul bărbatului.

Tânărul, în vârstă de 30 de ani, a fost condus la sediul secției de poliție pentru audieri, ulterior, fiind reținut pentru 24 de ore, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de ucidere din culpă, nerespectarea regimului armelor și munițiilor și uz de armă fără drept, acesta fiind introdus în Centrul de Reținere și Arestare Preventivă din cadrul I.P.J Timiș„, transmit reprezentantii Politiei Timis.

Exit mobile version