Opinia Timisoarei

Tragedie fara margini. O mama s-a aruncat de pe un bloc de 10 etaje impreuna cu cei doi copii ai ei, de 3 si 6 ani, la Timisoara. Avea programata casatoria cu tatal micutilor. Foto

TIMISOARA. Intamplare socanta la Timisoara. O mama a sarit de pe un bloc de 10 etaje impreuna cu cei doi copii ai ei pe bulevardul Dambovita, marti dimineata, inainte de ora 10.00.

CITESTE SI: Om de afaceri retinut de DNA Timisoara. Numele sau e legat de tunuri imobiliare 

Socanta intamplare s-a petrecut putin inainte de ora 10.00 dimineata, intr-un cartier de la marginea Timisoarei. Femeia, impreuna cu cei 2 copii ai ei, un baietel si o fetita, a urcat pe terasa unui bloc de 10 etaje.

In brate cu cei mici, mama de 32 de ani a ales sa-si puna capat zilelor.

Vecinii care i-au gasit inconstienti pe cei trei in fata blocului au dat imediat alarma, iar la locul tragediei au intervenit rapid 4 echipaje SMURD.

Tanara murise pe loc, la fel si baietelul de 3 ani, iar medicii au facut eforturi disperate sa o resusciteze pe fetita de 6 ani. Si aceasta avea sa se stinga dupa cateva zeci de minute.

Trupurile neinsufletite au fost preluate de medicii legisti pentru autopsie.

Locatarii din bloc sunt socati de cele intamplate si au povestit nu o cunosc pe femeia care s-a sinucis, intrucat nu locuia in zona.

De altfel, aceasta venise cu o masina in zona Dambovita. Autoturismul apartinea unei rude.

A lasat in masina lucrusoare de-ale copiilor, portofelul cu acte, telefonul mobil si o coronita impletita de fetita.

Politistii si procurorii au deschis o ancheta in cazul socantei intamplari de la Timisoara si fac cercetari pentru ucidere din culpa in incercarea de a intelege ce anume a impins-o pe femeie la gestul extrem si in ce conditii s-a petrecut nenorocirea.

UPDATE: Tatal copiilor a aflat de tragedie in Austria. Urma sa se recasatoreasca cu mama lor peste doar cateva saptamani

Tatal celor doi copilasi a fost anuntat de politisti despre nenorocire. Barbatul, de 36 de ani, se afla in Austria la munca si in scurt timp avea sa se intoarca in tara pentru a se recasatori cu mama micutilor.

Cei doi divortasera in urma cu mai multa vreme. Femeia, absolventa de Psihologie, a incercat sa-si refaca viata alaturi de un alt barbat, insa, dupa un timp, si-a dat seama ca inca il iubeste pe tatal copiilor.

Chiar au depus actele la Primaria Timisoara in 19 aprilie, iar peste numai cateva saptamani trebuiau sa se intoarca in fata ofiterului starii civile.

Marti dimineata, insa, in timp ce ii ducea pe cei mici la gradinita, ganduri negre i-au intunecat femeii mintile. Aceasta a schimbat brusc traseul. S-a urcat cu cei doi copii pe terasa blocului din Dambovita si a decis sa-si curme zilele si sa ia cu ea si vietile copilasilor.

Devastat de durere, tatal copiilor este acum in drum spre Timisoara pentru a se ocupa de inmormantarea celor trei.

Pe pagina de Facebook a Iuliei Bogdan curg mesajele de condoleante. Rude, prieteni, colegi si chiar profesori isi exprima durerea.

Pacat ca ai ales, Iulia… sa va fie lin drumul la toti 3. Nu imi vine sa cred”
„Dumnezeu sa va ierte”
„Dumnezeu sa te ierte, Iulia draga, si sa iti odihneasca in pace cei doi ingerasi!”
„Dumnezeu sa o ierte! O adevarata tragedie. A fost o eleva dornica sa invete lucruri noi si avea toate sansele de partea ei”. „Nu imi vine sa cred. Condoleante familiei! Dumnezeu sa va ierte!„, au scris oamenii pe pagina femeii de pe reteaua de socializare.

VIDEO: George Stefanita

Exit mobile version