Opinia Timisoarei

Tragedie fara margini in Timis! Doi copii au fost inghititi de ape

TIMIS. Momente dramatice pe malul Muresului, in apropiere de localitatea Cenad. Doi copii iesiti la scaldat au intrat in apele involburate si nu au mai iesit. Pompieri, voluntarii de la SALVO si localnici ii cauta cu disperare.

O fetita de 13 ani si un baiat de 16 ani, spun localnicii, au vrut doar sa se racoreasca, insa la un moment dat s-au facut nevazuti in apele Muresului, in zona cunoscuta drept „la Nisiparie”, in apropierea unui pod.

Cei doi minori au fost vazuti la un moment dat la suprafata apei, dar localnicii nu au putut sa-i scoata. Am trimis 2 echipaje din Timisoara cu 2 barci, un echipaj de la Sannicolau Mare cu alte 2 barci, un scafandru si am solicitat si ajutorul celor de la Formatiunea Rapida de Interventie Salvo„, ne-au declarat reprezentantii ISU Banat. La fata locului au ajuns si 3 Ambulante.

_______

UPDATE: Dupa cateva ore de cautari, scafandrii au gasit trupurile neinsufletite ale celor doi copii, la cativa metri de locul in care se scaldau. Din pacate, medicii n-au mai putut face nimic pentru ei.

Exit mobile version