Opinia Timisoarei

Tragedie fara margini! Doi tineri au murit spulberati la o cursa ilegala cu BMW-uri pe sosea, nu departe de Timisoara! FOTO si VIDEO!

UPDATE 2: Magistratii de la Judecatoria Sannicolau Mare au decis, duminica, arestarea preventiva pentru 30 de zile a tanarului de 19 ani care, in timpul unei curse ilegale de masini la Pesac, a pierdut controlul volanului, omorand doi tineri aflati la marginea soselei.

Acuzatiile care i se aduc tanarului sunt: ucidere din culpa, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de catre o persoana avand o imbibatie alcoolica peste limita legala si participarea in calitate de conducator auto la intreceri neautorizate.

___________

UPDATE 1: Soferul de 19 ani implicat in accidentul produs pe raza localitatii Pesac a fost retinut pentru 24 de ore, fiind introdus in Arestul IPJ Timis.

In cursul zilei de duminica va fi prezentat magistratilor cu propunere de arestare preventiva.

___________

TIMIS. Noapte teribila intr-o comuna din Timis unde satenii sunt in stare de soc! Doua familii indoliate se pregatesc de inmormantare. Isi vor ingropa copiii ucisi intr-un moment de nebunie al unor soferi care s-au apucat sa faca liniute in localitatea Pesac.

Totul s-a petrecut in jurul orei 2.00. La caminul din comuna, tinerii se adunasera sa serbeze majoratul unei fete.

La un moment dat, doi dintre petrecareti,  bauti, au pus un ramasag, s-au urcat la volanul unor BMW-uri si au pornit o intrecere.

Ceilalti participanti la chef au iesit si ei pe marginea drumului sa urmareasca raliul.

In timp ce soferii faceau curse ilegale, unul dintre ei a pierdut controlul volanului, masina a derapat si i-a izbit in plin pe doi dintre spectatori. Tinerii, unul de 20 de ani si celalalt de 24, au fost zdrobiti de niste masini parcate. Au fost prinsi intre autoturisme ca intr-o menghina si n-au mai avut scapare. Alte 3 masini au fost avariate.

Au urmat momente dramatice. Echipajele de la ambulanta sosite in mare graba au incercat imposibilul. Din pacate, n-au reusit sa ii salveze pe cei doi tineri.

Un tanar de 19 ani care a condus un autoturism pe DJ692 in localitatea Pesac in directia localitatii Lovrin,  la km 45, a pierdut controlul asupra directiei de deplasare acrosand 2 pietoni care se aflau pe carosabil dupa care a iesit in afara partii carosabile si a intrat in coliziune cu 3 autovehicule parcate. In urma accidentului cei 2 tineri de 20 si 24 ani care se aflau pe carosabil au decedat”, a declarat pentru opiniatimisoarei.ro Mirela Draghicioiu, purtatorul de cuvant al IPJ Timis.

Ca o ironie a sortii, soferul care a provocat nenorocirea avea planuita nunta chiar cu verisoara unuia dintre tinerii omorati.

Politistii au inceput cercetarile pentru a stabili cu precizie cauzele care au dus la producerea nenorocirii.

In urma testarilor cu aparatul etilotest, in cazul tanarului de 19 ani a rezultat o alcoolemie de 0,70 mg alcool pur în aerul expirat, iar în cazul celuilalt sofer, o alcoolemie de 0,10 mg alcool in aerul expirat. In cauza a fost intocmit dosar penal pentru ucidere din culpa, conducerea unui autoturism pe drumurile publice de catre o persoana cu o imbibatie alcoolica peste limita legala si participarea in calitate de conducator auto la intreceri neautorizate”, a mai spus Draghicioiu.

Exit mobile version