Opinia Timisoarei

Tragedie fara margini. Copilas de 1 an, mort in bratele bunicii, dupa un teribil accident

Nenorocire intr-o familie. Un copilas de numai un an a murit duminica dupa un grav accident.

CITESTE SI: Inca o scoala din Timisoara, in scenariul rosu, dupa aparitia unui focar de COVID. Elevii vor face cursuri online

Totul s-a intamplat in apropierea localitatii hunedorene Hasdau. Soferul unui autoturism a pierdut controlul volanului intr-o curba, a patruns pe contrasens si s-a izbit frontal de o alta masina care circula regulamentar din fata.

In urma impactului, un copil in varsta de un an, care se afla in bratele bunicii lui, pe scaunul din dreapta fata, a murit.

Soferii celor doua autoturisme au fost si ei raniti.

Un barbat in varsta 47 de ani, din municipiul Hunedoara, care conducea un autoturism din directia Lunca Cernii spre Hunedoara, pe DJ687, in satul Hasdau, nu adaptat viteza intr-o curba la dreapta, a patruns pe contrasens si a tamponat frontal autoturismul condus din sens opus de un barbat in varsta de 27 de ani, din comuna Toplita. In urma accidentului, a rezultat decesul unui minor in varsta de un an, care se afla in bratele bunicii sale, de 44 de ani, pe scaunul din dreapta fata, si ranirea usoara a unei femei de 45 de ani, din Hunedoara, pasagera in autoturismul care a produs evenimentul rutier. In cauza a fost intocmit dosar penal„, au transmis reprezentantii IPJ Hunedoara.

Foto: arhiva

Exit mobile version